Compare Listings

Lansata în 2011, Onthemarket.ro este o companie de administrare rezidențială care se concentrează pe satisfacerea nevoilor proprietarilor absenți care dețin apartamente locuinta personala dar și apartamente de investiții în Bucuresti si Ilfov. Cu un accent deosebit pe apartamente de lux si medii, Onthemarket.ro este aici pentru a vă oferi servicii de management meticulos, necesare pentru proprietățile de ultimă generație. Prin păstrarea degetului pe pulsul tehnologiei, am simplificat modul în care sunt gestionate apartamentele de investiții, asigurându-se astfel maximizarea veniturilor din chirii, menținând în același timp cheltuielile de funcționare la un nivel minim.
Pe o piață imobiliară complexă precum este cea din Bucuresti, angajarea unui manager de proprietate pentru a reprezenta apartamentul dvs. individual sau o clădire mică este vitală pentru a avea o experiență de investiții prosperă. Cu toate provocările cu care se confruntă investitorii imobiliari, Onthemarket.ro este aici pentru a maximiza potențialul de venit al activelor dvs.
Taxa noastră standard pentru servicii este de 10% din venitul obtinut din chirie al investiției dvs.
Atunci când negociați termenii contractului de inchiriere, ne asigurăm că obținem cele mai favorabile condiții pentru dvs., ajutându-vă să evitați greșeli costisitoare care ar putea invita la expunerea dvs.
Onthemarket.ro, suntem pasionați de promovarea celor mai bune practici pentru gestionarea proprietăților de închiriere și ne străduim să ajutăm proprietarii de imobile să găsească resursele potrivite pentru a-și desfășura afacerile. Stim că administratorii de proprietăți profesionale aduc o gamă largă de expertiză și eficiență acestui proces, care îi ajută pe proprietari și pe chiriași.