Compare Listings

Servicii imobiliare oferite de Onthemarket.ro

Noi nu vindem sau inchiriem pur si simplu proprietati, noi iti oferim consultanta de specialitate. Care este scopul nostru? Ei bine, identificarea nevoilor tale este primul lucru de care ne ocupam pentru a iti oferi o gama variata de servicii, o parte din ele fiind prezentate mai jos.

 

Ce servicii iti oferim noi?

Primul care este si definitoriu pentru activitatea noastra ca agentie imobiliara este Tranzactionarea Proprietatilor. Avem o gama variata de proprietati, incepand cu imobile atat in Bucuresti cat si in Ilfov si terminand cu terenuri pentru dezvoltatori imobiliari si companii. Nu suntem axati doar pe partea rezidentiala, astfel avem o gama variata de spatii comerciale pe care ti le punem la dispozitie spre inchiriere sau cumparare.

Cu ce te ajuta Managementul de Proprietate? In primul rand te scapa de grija chiriasilor care pleaca peste noapte, scapi de drumurile facute la apartament de fiecare data cand se strica ceva sau de telefoane primite in miez de noapte. Pretul de administrare a unei proprietati  incepe de la 10% din valoarea chiriei/luna. Noi te ajutam sa scapi de toate grijile ce tin de siguranta proprietatii tale.