Compare Listings

Onthemarket.ro este o echipă dedicată de profesioniști cu adevărat pasionați de proprietate care înțeleg nevoile și dorințele clienților noștri. Când luați decizii de proprietate care influențează familia dvs. , aveți nevoie de un partener de proprietate Premium.Noi ințelegem că proprietatea ta este o parte importantă a vieții tale, găzduiește familia ta, unde se fac amintiri și îți oferă viitorul. Onthemarket.ro a construit o vastă experiență și cunoștințe în piața imobiliară din Bucuresti si Ilfov. Suntem specializati în administrarea imobilelor , a intermedierilor de inchiriere/vanzare  de proprietati de o calitate medie si de lux din Bucuresti si Ilfov . 

Valorile noastre:

Integritate : Agentii nostrii va vor oferii intotdeauna sfaturi sincere si cu atentie. Ne vom asigura ca va aflati in cea mai buna pozitie posibila pentru a lua decizii clare. Succesul dvs. este principalul nostru obiectiv.

Profesionalism : Proprietatea imobiliara este pasiunea noastra si ne stradui sa oferim un nivel ridicat de servicii personalizate, indiferent daca sunteti vanzator sau potential cumparator.

Expertiza: Serviciul si integritatea sustinute de expertiza comerciala reprezinta domeniul in care Onthemarket.ro iese din tiparul unei agentii imobiliare. Suntem partenerul dvs pentru oportunitati  bazate pe cunostintele noatre in domeniul imobiliar.

Cumpararea sau vanzarea unei proprietati, ca partener de proprietate, Onthemarket.ro, inseamna ca sunteti informat.Informatiile bune duc la decizii bune, ceea ce duce la rezultate bune. De la apartamente si case pana la proprietati administrate si terenuri, Onthemarket.ro, va v-a asigura ca aveti toate datele si sprijinul de care aveti nevoie. Onthemarket.ro minimizeaza riscul si maximizeaza ofertele.