Compare Listings

370€

Descriere

OCAZIE! Ofer garsoniera confort I spre inchiriere
Garsoniera, are o suprafata de 40 mp şi se afla la etajul 1/10, cu 4 apartamente pe nivel (mixt) construit in anul 1983 reabilitat termic (cu costuri foarte mici de intretinere) fără probleme de risc seismic (construcţie mono-lit), protejat fonic faţă de zgomotul stradal, si cu vecini de buna calitate. Casa scării este securizată video şi foarte bine întreţinută: igienizată şi aerisită zilnic. Blocul este prevazut si cu lift.
Apartamentul este poziţionat în al II-le rând de blocuri faţa de Soseaua Ştefan cel Mare la 2-3 minute de mers pe jos pana la staţia de Metrou Obor. In imediata vecinatate beneficiaza de acces la multiple mijloace de transport in comun (tramvai, autobus, troleibuz) către toate direcţiile, de o retea medicala diversă şi complexa (laboratoarele Gral si Synevo de analize medicale, Spitalul Colentina si Spitalul Matei Bals) si de aprovizonare (Piata Obor, Mall Veranda si numeroase magazine: Kaufland, Bucur Obor, Flanco, Mega Image etc.)
Pozele sunt 100% reale si încearcă să prezinte pe cât posibil conditia excelenta in care se predă apartam-entul tip studio – aflat la prima inchiriere. Acesta este mobilat cu mobilier nou, de calitate si complet utilat, având, de asemenea, instalaţiile electrice şi sanitare noi, în perfecta stare de functionare.
Printre utilităţile cu care este dotat apartamentul (inclusiv manualele de utilizare) evidenţiem:
• Maşina de spălat WHIPOOL (10 Kg – Lifetime Guarantee);
• Boiler TESY 50L (pentru apă caldă alternativa – daca RADET-ul are probleme);
• Aragaz ZANUSSI –seria noua, cu multiple funcţii HOTĂ Tornado Bona cu 3 viteze şi aerisire exterioara – integrate într-un mobilier de bucatarie pe comanda cu functionalitati multiple şi uşi silenţioase (cu amortizor);
• Cuptor cu microunde GORENJE;
• Aparat de gătit cu aburi (steamer) TEFAL;
• Frigider Daewoo – pentru strictul necesar si cu consum redus de energie (model FN 102);
• Aparatura electrica de bucatarie (filtru cafea, cana pentru încalzit apa, prajitor de paine, sandwish maker, aparat pentru facut clatite, aparat pentru prajit oua, cântar etc.);
• Televizor SAMSUNG cu diagonala de peste 1000 mm;
• DVD Player MARANTZ.
Baia este prevazuta cu WALK IN SHOWER cu pardoseala de mozaic si instalatii modene cu functii multiple (coloana de duş duş mobil, ventilator pentru evacuare abur, calorifer port-prosop, dulapuri noi pentru depozitare.
Livingul are o suprafata de 18 mp si este prevazut cu spatii functionale avand aparat de aer conditionat absolut nou de 1200 BTU marca KYATO (toate funcţiile disponibile), mobiler de foarte buna calitate – comanda la “Casa Rusu” – ce cuprinde: canapea extensibila cu saltea tip relaxa pentru 2 persoane, dressing, biblioteca, precum si spatiu de lucru, prevazut cu birou. Camera are disponibile multiple prize, plasate gandit in toate zonele functionale ale acesteia, are lumina naturala placuta, dar a fost si dotata cu o lustra ce conferă posibilitatea lo-catarului de a seta iluminarea in functie de necesitaţi.
Din living se poate trece in balcon, ce are o suprafata de circa 4 mp, care se poate deschide sau închide si izola (termic şi etanş) atât faţa de exterior cât şi faţă de living, ceea ce face din acest spatiu o alta zona functionala sau de relaxare.
Rugam seriozitate! Pentru mai multe detalii si vizionare va rog sa contactati

Adresa

  • Oraș: Bucuresti
  • Stat / Judet: Romania
  • Țară: Romania

Detalii

Updated on ianuarie 27, 2020 la 10:46 am

  • Pret: 370€
  • Bai: 1
  • An constructie: 1987
  • Tipul proprietatii Apartament
  • Status: De inchiriat, Inchirieri

Informatii de contact

Tatu Madalina
Tatu Madalina

Enquire about this property

Similar Properties

Apartament 3 camere Nerva Traian

Strada Nerva Traian, București, România

Camere: 2Bai:290 mp

Apartament

Tatu Madalina

7 luni ago

160,000€

Camere: 2Bai:290 mp

Apartament

7 luni ago

Dormitor: 1Bai:270 mp

Apartament

2 ani ago

680€

Dormitor: 1Bai:270 mp

Apartament

2 ani ago

Apartament Office – Pache Protopopescu nr 1

Bulevardul Pache Protopopescu, București, România

Camere: 5Bai:3145 mp

Apartament

Madalina Tatu

1 an ago

1,200€

Camere: 5Bai:3145 mp

Apartament

1 an ago

4 luni ago